Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokPinterest marketing alapok

Pinterest villámtippek, amikkel felfuttathatod üzleti fiókodat

2019-03-08 Cikkek 3

Ha vállalkozásod terméke vagy szolgáltatása lenyűgöző képi világgal rendelkezik, nem is férhet kétség hozzá, hogy a Pinterestet kötelező használnod! Villámtippjeinkkel könnyedén belevághatsz, nem fogod megbánni! 

Tovább

Instagram trendek

4 felkapott Instagram trend utazási márkáknak 2019-re

2019-03-07 Cikkek 9

Vizuális jellegéből adódóan csak idő kérdése volt, hogy az utazási márkák felfedezzék az Instagramban és aktív felhasználóbázisában rejlő lehetőségeket, és míg a Facebook botrányt botrányra halmoz, képmegosztó „kistestvére” egyre népszerűbbé válik.   Több mint egymilliárd aktív felhasználójával az Instagram a világ harmadik legnépszerűbb közösségi hálózata (a Facebook és a YouTube mögött), azonban aktivitásban toronymagasan kiemelkedik minden másik platform közül. Ha 2019-ben szeretnéd elérni, és aktivizálni közönségedet, akkor nem kérdés, hogy hol a helye márkádnak.   De mit hoz 2019 azoknak, akik az Instagramon próbálnak szerencsét? Mire kell odafigyelniük az utazási márkáknak,...

Tovább


10 ok, amiért egyetlen cég sem hanyagolhatja el a közösségi médiát

10 ok, amiért egyetlen cég sem hanyagolhatja el a közösségi médiát

2019-03-07 Cikkek 3

Cégvezetőként biztosan sokat találkoztál már ezzel a kérdéssel: „Megéri a közösségi médiával foglalkozni?” 2019-ben furcsa ez a bizonytalanság, pedig vannak, akik tényleg nem látnak nyomós indokokat arra, hogy pénzt, időt, és emberi erőforrásokat fektessenek a közösségi médiába.

Tovább


Bannerhirdetés készítése példákkal

A hatékony bannerkészítés alapelvei

2019-03-06 Cikkek 4

A display hirdetések hírneve sokat romlott az elmúlt évek során, és egyre többen használnak hirdetésblokkolókat, hogy megszabaduljanak azoktól az idegesítő, villogó reklámoktól, amik látszólag minden webhelyre követik őket. Ezek a reklámok az úgynevezett bannerhirdetések, amelyek különböző méretekben bukkanhatnak fel egy webhely lényegében bármelyik részén.   Bannerhirdetésekkel napi szinten találkozhatunk az internet böngészgetése közben, és habár rengeteg olcsó, összecsapott változat van közöttük, a kreatívabb darabok képesek igazán kitűnni a tömegből. Ilyenekből válogattunk most össze egy csokorra valót, amelyek remek példái a jó bannerkészítés alapelveinek!  

Tovább


Keresőoptimalizálás, SEO - 14 tipp 2019-ben

14 SEO technika, amiket ismerned kell 2019-ben

2019-03-05 Cikkek 4

A keresőoptimalizálás 2019-ben is létfontosságú tevékenység lesz a legapróbb és a leghatalmasabb cégek számára is. A következőkben 14 részletes technikát osztunk meg, amikkel felkészülhetsz az idei évre rangsorolás terén!  

Tovább

Minden, amit a SEO-ról kisvállalkozás vezetőjeként tudnod érdemes!

A SEO alapelvei kisvállalkozóknak

2019-03-05 Cikkek 3

Egy új vállalkozás beindítása izgalmas, de kimerítő feladat. A számlák kezelésétől kezdve az ügyfélszolgálaton át az esetleges gondnoki feladatokig minden rád hárul, és néha azért még jó lenne időt találni arra, hogy konkrétan azzal foglalkozhass, ami miatt vállalkozó lettél, nem igaz?

TovábbTippek a landing oldal kialakításához

6 tipp a hatékony landing oldalakhoz 2019-ben

2019-03-04 Cikkek 4

Egy jó landing oldal hatalmas lendületet jelenthet céged online teljesítményében. Ha megfelelően tervezed meg és töltöd ki, egy landing oldal segíthet a keresőoptimalizálásban, javíthatja a konverziós és visszafordulási arányodat, értékes adatokat gyűjthetsz be vele a felhasználókról, és így tovább. Persze egy igazán hatásos landing oldalt összehozni nem kis feladat, ráadásul néhány rossz designdöntés több kárt okozhat, mint amennyit segíthetne.   A landing oldalak teljesítményét többek között két mutatóval lehet megállapítani: a konverziók számával, és a megszerzett adatok mennyiségével. Egy olyan landing oldal, amely nem konvertál, vagy nem szerez legalább adatokat a látogatókról nem sokat tesz majd online...

Tovább

Google Hírek - mutatjuk, hogy kerülhetsz be!

Így lehetsz sikeres a Google Hírekben

2019-02-28 Cikkek 3

A Google Hírek a szupervállalat népszerű hírplatformja, ahová számos webmester szeretne bejutni tartalmaival, még több nyilvánosságot szerezve ezzel webhelye, blogja, vagy éppen márkája számára.    A Google Hírekbe persze nem egyszerű bejutni, és nincs is igazán jó útmutató arról, hogy egész pontosan mire van szükség ahhoz, hogy egy kiadó tartalmai megjelenhessenek a hírek között, ráadásul érthető módon a kiadók közötti verseny is számottevő.  

Tovább


SEO tippek

Profi SEO tippek organikus forgalmad fellendítésére 2019-ben

2019-02-28 Cikkek 9

Mindenki tudja, hogy a Google előszeretettel játszadozik rangsoroló algoritmusával – a keresőóriás napi szinten végez kisebb-nagyobb változtatásokat, és ezek közül bármelyik kizökkentheti webhelyedet eddigi előkelő pozíciójából. Ebből következik, hogy fontos naprakésznek maradni a legújabb SEO trendeket illetően – ha nem foglalkozol rendszeresen a keresőoptimalizálással, és stratégiád frissítésében, akkor tartalmaid rangsorolása könnyedén csökkenni kezdhet, ami persze kevesebb látogatót és megkötött üzletet jelent majd. Szóval mit tehetsz annak érdekében, hogy tartalmaid láthatók maradjanak a keresők szemei előtt? Vesd be ezeket a profi SEO trükköket!  

Tovább<< < 2/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!