Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokB2B marketing

6 módszer, amiket minden B2B marketingesnek ismernie kell

2019-02-13 Cikkek 9

Az, hogy a technológia fontos szerepet játszik egy cég marketingkommunikációjában nem újdonság, de soha nem kellett annyira dinamikusnak, és naprakésznek lennie a marketingeseknek, mint manapság. A folyamatos fejlesztések egy teljesen új környezetet alakítottak ki, amiben semmi sem marad fix sokáig. Ahogy felüti a fejét egy-egy új technológia, vagy eljárás, azok lesznek a legsikeresebbek, akik az elsők között veszik át azokat. Íme hat olyan tipp és módszer, amelyek segítségével hatékonyabban érheted el ügyfeleidet a mai rohanó, digitális világban.

Tovább

8 online marketing tipp, amikkel lekörözheted a konkurenciád

8 digitális marketing tipp, amikkel leelőzheted versenytársaidat

2019-02-13 Cikkek 4

A digitális forradalomnak köszönhetően manapság egyszerűbb online marketingbe kezdeni, mint korábban bármikor. Ebből következik persze, hogy manapság már szinte mindenki képviselteti magát vagy márkáját az interneten, ami óriási versenyt jelent, szinte minden létező szektorban.   Különösen nehéz dolguk van azoknak a vállalkozóknak, vagy kisvállalkozásoknak, amiknek kiépült cégekkel kell szembeszállniuk a láthatóságért és az ügyfelek figyelméért, de ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen feladatról van szó. A következőkben felsorolt digitális marketing tippekkel szeretnénk segíteni abban, hogy megalapozd és megerősítsd saját magad, vagy márkád jelenlétét az interneten.   

Tovább


Kisvállalkozások közösségi média tippjei

9 közösségi média tipp kisvállalkozásoknak

2019-02-12 Cikkek 9

Az senkinek nem újdonság 2019-ben, hogy létfontosságú jelen lenni a közösségi médián, azonban a legtöbb kis- (és nagy-) vállalkozás általában csak idáig jut el. Ha viszont részesedni szeretnél abból a több millió (vagy, ha nemzetközi vizekre eveznél, milliárd) felhasználó figyelméből, akkor nem elég csak „ott lenni”. A következőkben néhány kezdő tippet osztunk meg (nem csak kisvállalkozásoknak), amelyek segítenek majd sikerre vinni márkád nevét a közösségi médián!  

Tovább


LinkedIn marketing tippek 2019-es trendek alapján

9 LinkedIn marketing tipp 2019-re az áttörő sikerért

2019-02-12 Cikkek 4

A LinkedIn több mint félmilliárd felhasználója csak arra vár, hogy te is csatlakozz közéjük. Jó-jó, talán ez egy kicsit túlzás, de kétségtelen, hogy egy ekkora, szakemberekből álló felhasználóbázis temérdek lehetőséget tartogat azoknak, akik B2B marketingben utaznak. A következőkben minden fontosabb tudnivalót megosztunk arról, hogy hogyan használhatod a világ legnépszerűbb B2B közösségi platformját marketingcéljaid megvalósítására.   Megjegyzés: A továbbiakban az egyszerűség kedvéért csak „cégként” emlegetjük majd regisztrált fiókodat, de ha egy vállalkozást, vagy márkát regisztráltál, arra is vonatkozik minden tipp!  

Tovább


Headshot: az üzleti fotók és jelentőségük

Befektetés a jövődbe, képekkel: a headshot és jelentősége az online térben

2019-02-11 Cikkek 3

Mint a való életben, úgy az online térben is elengedhetetlen a másokra gyakorolt pozitív első benyomás. Arra viszont már igen kevesen ügyelünk, hogy akár egy céges honlapon, akár álláskeresés során megfelelően kommunikáljunk magukról, nem csak írott, hanem egyúttal vizuális értelemben is.  

Tovább

Online marketing tények

9 tanulmányi eredmény a marketing világából, amikkel hatékonyabbá teheted...

2019-02-11 Cikkek 4

A marketing világa rengeteget változott a digitális forradalomnak köszönhetően, és habár az internet segítségével könnyedén értesülhetünk a reklámipar legfontosabb híreiről és trendjeiről, néha pont ez a bőség az, ami átláthatatlanná teszi a dolgokat. Az online csatornák algoritmusának folyamatos változásáról és az újdonságok megjelenéséről nem is beszélve.   Szinte napi rendszerességgel jelenik meg egy-egy új tanulmány, ami érdekes, és hasznos információkat közöl a marketing valamelyik területéről. Legyen szó a vásárlók online viselkedéséről, vagy a legújabb feltételezésekről, még a világ legsikeresebb márkái is gyakran alapozzák stratégiáikat ezekre az eredményekre. A következőkben a 9 legjelentősebb...

TovábbLinkedIn marketing - Fizetett és organikus kampányok a LinkedIn-en

10 garantáltan hatékony marketingtipp a LinkedInre

2019-02-08 Cikkek 4

A LinkedIn személyes márkád, vagy céged népszerűsítésére is kiváló platform, de vajon hogyan zajlik rajta a hatékony marketing? Hogyan szerezhetsz érdeklődőket, népszerűsítheted márkádat, vagy gyarapíthatod cégedet a világ legnagyobb, szakembereknek készült hálózatán? A következő tippek ebben segítenek!  

Tovább

Sikeres online jelenlét

Erre a 3 dologra van szükséged a sikeres online jelenlét kialakításához

2019-02-08 Cikkek 9

2019-ben senki nem vonja kétségbe, hogy egy cég boldogulásához elengedhetetlen jelen lenni az interneten, sokan mégis rossz irányból közelítik meg egy stabil online jelenlét megteremtését. A közhiedelemmel ellentétben az online jelenlét többet jelent egy Facebook profilnál, és egy egyszerű webhelynél, hiszen a felhasználók manapság számos csatornán léphetnek kapcsolatba a cégekkel.

Tovább


Rendezvénymarketing tippek - A sikeres rendezvény titka 2019-ben

Rendezvénymarketing-tippek márkaneved népszerűsítésére

2019-02-08 Cikkek 4

Függetlenül attól, hogy részt tervezel-e venni egy rendezvényen, vagy éppen te szervezed azt, a rendezvénymarketing több okból is komoly feladatot jelenthet számodra. Természetesen minkét opciónak megvannak a maga kihívásai és akadályai, amelyeket le kell küzdened: résztvevőként versengened kell majd a vendégek figyelméért, míg rendezőként meg kell győznöd a meghívottakat arról, hogy érdemes lesz időt szakítaniuk a részvételre.   A következőkben mindkét helyzetről szót ejtünk majd! Kezdjük a résztvevői oldallal!  

Tovább<< < 2/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!