Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokGoogle Cégem: így érvényesülhet vállalkozásod a térképen!

Hogyan érvényesülhet egy kisvállalkozás a Google Cégem szolgáltatás...

2018-11-27 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

Az internet rengeteg új lehetőséget adott a cégek és vállalkozók kezébe saját márkájuk népszerűsítésére. A közösségi média minden modern, pontosabban digitálismarketing-stratégia részét kell, hogy képezze, de nem minden vállalkozás (különösen a kisebbek nem) engedheti meg magának, hogy egyszerre minden fontosabb platformon aktív legyen.

Tovább

Marketing kampányok, amik felhasználók millióihoz értek el

Íme a legjobb marketing kampányok, amikkel felhasználók millióit érik el a...

2018-11-27 Cikkek Czifra Zsófia - online marketing tanácsadó

Ahogy egyre több cég és vállalkozás születik, és egyre többen csatlakoznak az ügyfelek figyelméért folytatott verseny mezőnyéhez, úgy a különböző márkák számára egyre nagyobb kihívást jelent kiemelkedni a digitális média zajából. Manapság több kreativitásra van szükség az emberek figyelmének megragadásához, mint valaha, de az ihlet nem jön mindenkinek csak úgy csettintésre. Néha a legjobb módszer mások sikereit tanulmányozni, és elgondolkodni rajta, hogy hogyan érhetnél el te is hasonlókat márkád számára. Cikkünk ebben igyekszik segíteni – a következőkben remek példákat láthatunk arra, hogy mi is kell egy hatékony digitálismarketing-kampányhoz!  

Tovább


Webdesing trendek 2019

2019 legfontosabb webdesign trendjei

2018-11-19 Cikkek Máté Beatrix

Egy cég online jelenlétének központja az a webhely, amelynek célja ügyfelekké konvertálni az oda érkező látogatókat. Azonban ez csak egy olyan webhellyel lehetséges, amely alkalmazkodik a legfrissebb webdesign-trendekhez, és nem úgy néz ki, mintha 2003-ban készítették volna. Tapasztaljuk, hogy sok cégtulajdonos, cégvezető, de még marketing vezető sincs, fogalmazzunk így “képben” arról, hogy az online platformokon mi az, amit a fogyasztók szívesen látnak, mi győzi meg őket, mi készteti konverzióra vagy éppen elköteleződésre a márkák és szolgáltatások iránt. Az alábbiakban igyekeztünk a TheeDesign cikke alapján a legfontosabb trendeket összegyűjteni, amelyeket hacsak felszínesen is ismeve, naprakészek lehetünk a...

Tovább


Tartalommarketing tippek

6+1 tipp a sikeres tartalommarketingért

2018-11-19 Cikkek Czifra Zsófia - online marketing tanácsadó

Egy marketinggel bármilyen formában foglalkozó cég (legyen szó marketingügynökségről, vagy egy olyan vállalatról, amelyik saját maga végzi a marketingjét) automatikusan médiacéggé is változik, amint a tartalommarketing mezejére lép – például azzal, hogy blogot indít. Minden bizonnyal te is ilyen cipőkben jársz, és szeretnéd a legtöbbet kihozni a tartalommarketing által nyújtott lehetőségekből. Nos, akár egy kezdő blogger vagy, akár egy nemzetközi cégóriás marketingfelelőse, a következő tippek pontosan ebben segítenek majd!

Tudni akarom


Online marketing

3 érv az online marketing ellen - amelyet most lerombolunk

2018-11-15 Cikkek Máté Beatrix

Ügyfeleink többsége maga ismerte fel, hogy nyitnia kell az online marketing felé. Sok ügyvezető, tulajdonos vagy marketing vezető a mai napig nem, vagy csak részben ismeri azokat az eszközöket, amelyeket munkánk során a marketing stratégiájuk részeként eredményesen használunk, ám az elért eredményekből egyértelműen nyomon tudják követni sikerünket. Ők azok akik időben felismerték, hogy a marketing ezen fajtája temérdek lehetőséget kínál. Sajnos vannak, akik ennek ellenére nemet mondanak rá. A lehetséges ügyfeleknek ezernyi okuk lehet arra, amiért nem választanak online marketing tanácsadót vagy ügynökséget. Cikkünkben ezekből az okokból szemezgettünk.

Tovább

Marketing kampány elemei - 2018 legjobb marketing kampányai

2018 legizgalmasabb marketing kampányai a nagyvilágból

2018-11-13 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Egy ötletes, kreatív, jól kivitelezett marketing kampány lehet tanulságos, szórakoztató, inspiráló, és óriási tömegeket vonzhat egy márkához. Mivel a mai márkák egyre több ponton és csatornán keresztül érhetik el célközönségüket, manapság ötletesebbnél ötletesebb kampányokkal találkozhatunk. Erre természetesen szükség is van, hiszen a márkáknak egyre érdekesebb, figyelemfelkeltőbb ötletekkel kell előállniuk, hogy kiemelkedjenek az elképesztő médiazajból.   2018-ban nem egy remek példáját láthattuk erre. Íme néhány, a megannyi innovatív kampányból, amelyeket idén kaptunk!  

TovábbTartalommarketing tippek

Így tartsd meg a türelmetlen olvasók figyelmét webhelyeden és blogodon

2018-11-12 Cikkek Máté Beatrix

A Microsoft előállt egy friss tanulmány eredményeivel, amely az emberek figyelmét és koncentrációs képességét kutatta. Az eredmények szerint az átlag figyelem időtartama a 2000-ben mért 12 másodperces átlaghoz képest 4 másodpercet csökkent.

Tovább

Etikus MArketing

Etikus manipuláció a marketingben

2018-11-09 Cikkek Máté Beatrix

A manipuláció körülvesz bennünket. Engem is, téged is, és még azokat is, akik csinálják. Megjelenik a médiában, csinálják a politikusok, és a hirdetők is – gyakorlatilag mindenki képes elhitetni veled bizonyos dolgokat, még ha eddig nem is hittél azokban.

Etikus manipuláció


Instagram algoritmus működése

Így működik az Instagram algoritmusa

2018-11-09 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Az Instagram már évek óta az okostelefonozók egyik kedvenc képnézegető-alkalmazása, amire számos marketinges tekint jövedelmező hirdetőplatformként. Nem csoda tehát, hogy sokakat érdekelt, hogy mi alapján is állítja össze az Instagram algoritmusa a felhasználók hírfolyamát.   Nos, a várakozásnak – bizonyos értelemben – vége, ugyanis az Instagram hivatalosan is nyilatkozott arról, hogy milyen szempontok számítanak a legfontosabbnak a hírfolyam összeállításában. Habár konkrét számadatokat nem tudunk, már ez is segítség lehet azoknak, akik marketingeszközként alkalmazzák az Instagramot.  

Tovább<< < 2/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!