Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokSEO, keresőoptimalizálás, online marketing

Profi SEO tanácsok, amit minden kisvállalkozás és nemzetközi cég megfogadhatna

2018-10-09 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A legkisebb helyi vállalkozók és a nemzetközi óriáscégek számos dologban különböznek egymástól, de van valami, ami mindkét kategóriára egyaránt vonatkozik: gyakoriak köztük azok, amelyek keresőoptimalizálása hiányos, vagy szinte nem is létezik.

Tovább

Linkmarketing technikák

Hatékony linkmarketing technikák, amikkel értékes visszahivatkozásokat...

2018-10-05 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A visszahivatkozások megszerzése minden valamirevaló online marketinges egyik legfőbb célja. A visszahivatkozások, vagyis más webhelyeken elhelyezett, saját webhelyedre mutató linkek már régóta a legfontosabb rangsorolási szempontok közé tartoznak, hiszen egyértelmű jelek a keresőmotorok számára, hogy webhelyed értékes tartalommal rendelkezik.

Tovább


Így változik a kulcsszókutatás az új frissítés miatt

Változásokat hoz a Google új frissítése a kulcsszókutatásban!

2018-10-04 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

A keresőmarketing világa folyamatosan kavarog – rendszeresen találkozunk új frissítésekkel, funkciókkal és trendekkel, amelyek gyökeresen megváltoztathatják, hogy hogyan is végezzük munkánk hétköznapi lépéseit.

Tovább


Tartalommarketing elemei

Tartalommarketing trükkök, amikkel megragadhatod közönséged figyelmét

2018-10-03 Cikkek

Ismered a mondást, miszerint a hagyományos marketing az emberekről, a tartalommarketing az embereknek szól? Nem csoda tehát, hogy a hagyományos reklámok hanyatlóban vannak. Az elképesztő médiazaj hatására az emberek többségében kialakult egyfajta immunitás a hirdetések ellen, így a modern marketingesnek egy újszerű módszerre volt szüksége, hogy megkerülje a tradicionális marketingüzeneteket, de képes legyen értékesíteni kínálatát. Ha 2018-ban marketinggel foglalkozol, akkor neked is ezt kell tenned.

Tovább


Online marketing Debrecen

Személyes konzultációt biztosítunk audit szolgáltatás keretében már vidéken is

2018-10-01 Cikkek MB

  Online marketing auditunkat és komplett tanácsadási szolgáltatásunkat már vidéken is elérhetővé tettük. Személyes konzultációt biztosítunk audit szolgáltatás keretében Debrecenben, Nyíregyházán és a környező településeken! Kérd ajánlatunkat  és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!    

Online marketing Debrecen

Komplex online marketing stratégia felépítése

Online marketing stratégia felépítése hét lépésben

2018-10-01 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Ahogy a hétköznapi élet digitalizálódik, úgy a különböző cégeknek is követniük kell oda ügyfeleiket, ahová azok előszeretettel mennek – az internetre. Ez a trend, pontosabban életmódváltás a marketing egy új formáját hozta létre, ami nem más, mint az online marketing. Persze nem kell úgy tennünk, mintha az online marketing valamilyen meglepő újdonság lenne, mégis gyakran tapasztaljuk, hogy számtalan régóta működő és újonnan alapított cégnek és vállalkozásnak sok-sok fejfájást okoz az online “játszótér” nyüzsgése.

TovábbÍgy él céged vagy vállalkozásod a felhasználók fejében - Íme a legjobb figyelőeszközök

A legjobb online eszközök közösségi jelenléted kezelésére

2018-09-27 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A közösségi médián való jelenlét egy cég vagy vállalkozás online tevékenységeinek egyik legfontosabb részévé vált az elmúlt évek során. Ahogy az emberek egyre több idejüket töltik a közösségi média felületeken, úgy egyre inkább itt nyilvánítják ki véleményeiket a különböző márkákról, termékekről, szolgáltatásokról, és – ami talán a legfontosabb tényező – igényeikről is.

Tovább

SEO tippek éttermeknek

6 tipp éttermek részére, hogy a SEO segítségével szerezhess vendégeket!

2018-09-25 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

SEO-ra, vagyis keresőoptimalizálásra minden valamire való cégnek, vállalatnak és vállalkozónak szüksége van, ha szeretne befutni az online világban. A SEO segít, hogy márkád láthatóbbá váljon a kereső felhasználók számára a különböző keresőmotorok találatai között. Ha azt gondolod, hogy étteremtulajdonosként számodra ez nem fontos – nagyon tévedsz! Az éttermek esetében is a legtöbb konverziót hozó eszköz a SEO, így feltétlen érdemes oldalad optimalizálnod. Az alábbi 6 trükkel pedig biztosan sikert aratsz majd!  

Tovább


Közösségi média marketing tippek - Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

A közösségi média marketing sötét oldala

2018-09-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A közösségi média egy teljesen önálló “marketingvilágot” képez az online marketingen belül. A különböző platformokon keresztül szinte minden demográfiai csoportot elérhetünk, ha megfelelően használjuk a rendelkezésünkre álló eszközöket, és némi pénzt is rááldozunk a fizetett hirdetésekre. Mindez persze kiemelt láthatósághoz és több bevételhez vezet majd… vagy mégsem?

Tovább<< < 2/10 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!