Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokWebdesing trendek 2019

2019 legfontosabb webdesign trendjei

2018-11-19 Cikkek Máté Beatrix

Egy cég online jelenlétének központja az a webhely, amelynek célja ügyfelekké konvertálni az oda érkező látogatókat. Azonban ez csak egy olyan webhellyel lehetséges, amely alkalmazkodik a legfrissebb webdesign-trendekhez, és nem úgy néz ki, mintha 2003-ban készítették volna. Tapasztaljuk, hogy sok cégtulajdonos, cégvezető, de még marketing vezető sincs, fogalmazzunk így “képben” arról, hogy az online platformokon mi az, amit a fogyasztók szívesen látnak, mi győzi meg őket, mi készteti konverzióra vagy éppen elköteleződésre a márkák és szolgáltatások iránt. Az alábbiakban igyekeztünk a TheeDesign cikke alapján a legfontosabb trendeket összegyűjteni, amelyeket hacsak felszínesen is ismeve, naprakészek lehetünk a...

Tovább

Tartalommarketing tippek

6+1 tipp a sikeres tartalommarketingért

2018-11-19 Cikkek Czifra Zsófia - online marketing tanácsadó

Egy marketinggel bármilyen formában foglalkozó cég (legyen szó marketingügynökségről, vagy egy olyan vállalatról, amelyik saját maga végzi a marketingjét) automatikusan médiacéggé is változik, amint a tartalommarketing mezejére lép – például azzal, hogy blogot indít. Minden bizonnyal te is ilyen cipőkben jársz, és szeretnéd a legtöbbet kihozni a tartalommarketing által nyújtott lehetőségekből. Nos, akár egy kezdő blogger vagy, akár egy nemzetközi cégóriás marketingfelelőse, a következő tippek pontosan ebben segítenek majd!

Tudni akarom


Online marketing

3 érv az online marketing ellen - amelyet most lerombolunk

2018-11-15 Cikkek Máté Beatrix

Ügyfeleink többsége maga ismerte fel, hogy nyitnia kell az online marketing felé. Sok ügyvezető, tulajdonos vagy marketing vezető a mai napig nem, vagy csak részben ismeri azokat az eszközöket, amelyeket munkánk során a marketing stratégiájuk részeként eredményesen használunk, ám az elért eredményekből egyértelműen nyomon tudják követni sikerünket. Ők azok akik időben felismerték, hogy a marketing ezen fajtája temérdek lehetőséget kínál. Sajnos vannak, akik ennek ellenére nemet mondanak rá. A lehetséges ügyfeleknek ezernyi okuk lehet arra, amiért nem választanak online marketing tanácsadót vagy ügynökséget. Cikkünkben ezekből az okokból szemezgettünk.

Tovább


Marketing kampány elemei - 2018 legjobb marketing kampányai

2018 legizgalmasabb marketing kampányai a nagyvilágból

2018-11-13 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Egy ötletes, kreatív, jól kivitelezett marketing kampány lehet tanulságos, szórakoztató, inspiráló, és óriási tömegeket vonzhat egy márkához. Mivel a mai márkák egyre több ponton és csatornán keresztül érhetik el célközönségüket, manapság ötletesebbnél ötletesebb kampányokkal találkozhatunk. Erre természetesen szükség is van, hiszen a márkáknak egyre érdekesebb, figyelemfelkeltőbb ötletekkel kell előállniuk, hogy kiemelkedjenek az elképesztő médiazajból.   2018-ban nem egy remek példáját láthattuk erre. Íme néhány, a megannyi innovatív kampányból, amelyeket idén kaptunk!  

Tovább


Tartalommarketing tippek

Így tartsd meg a türelmetlen olvasók figyelmét webhelyeden és blogodon

2018-11-12 Cikkek Máté Beatrix

A Microsoft előállt egy friss tanulmány eredményeivel, amely az emberek figyelmét és koncentrációs képességét kutatta. Az eredmények szerint az átlag figyelem időtartama a 2000-ben mért 12 másodperces átlaghoz képest 4 másodpercet csökkent.

Tovább

Etikus MArketing

Etikus manipuláció a marketingben

2018-11-09 Cikkek Máté Beatrix

A manipuláció körülvesz bennünket. Engem is, téged is, és még azokat is, akik csinálják. Megjelenik a médiában, csinálják a politikusok, és a hirdetők is – gyakorlatilag mindenki képes elhitetni veled bizonyos dolgokat, még ha eddig nem is hittél azokban.

Etikus manipulációInstagram algoritmus működése

Így működik az Instagram algoritmusa

2018-11-09 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Az Instagram már évek óta az okostelefonozók egyik kedvenc képnézegető-alkalmazása, amire számos marketinges tekint jövedelmező hirdetőplatformként. Nem csoda tehát, hogy sokakat érdekelt, hogy mi alapján is állítja össze az Instagram algoritmusa a felhasználók hírfolyamát.   Nos, a várakozásnak – bizonyos értelemben – vége, ugyanis az Instagram hivatalosan is nyilatkozott arról, hogy milyen szempontok számítanak a legfontosabbnak a hírfolyam összeállításában. Habár konkrét számadatokat nem tudunk, már ez is segítség lehet azoknak, akik marketingeszközként alkalmazzák az Instagramot.  

Tovább

Üzleti Facebook oldal kezelése tippek

Így hozd ki a legtöbbet céges Facebook oldaladból

2018-11-09 Cikkek Czifra Zsófia - online marketing tanácsadó

Az elmúlt évek drasztikus változásainak köszönhetően igazi kihívássá vált relevánsnak maradni a Facebookon. Lehetnek bármilyen jók a tartalmaid, a platform akkor is arra kényszerít majd, hogy fizess azért a láthatóságért, amit eredetileg ingyenesen kínált, és kommunikációjában kínál egészen a mai napig.   Tény, hogy a hirdetések használata elkerülhetetlen (erre az alábbiakban külön is kitérünk majd), de számos olyan organikus módszert is bevethetsz, amelyek aktivitásra (hozzászólásokra, megosztásokra és reakciókra) ösztönzik majd követőidet. Nézzük, melyek ezek!  

Tovább


Közösségi média statisztikák

Érdekes statisztikák a közösségi média marketing világából

2018-11-05 Cikkek Czifra Zsófia - online marketing tanácsadó

2018-ban a digitális marketingnek szerves részét képezi a közösségi média, mint marketingcsatorna, pontosabban különböző csatornák gyűjteménye. A legtöbb közösségi platform ma már olyan marketing lehetőségeket rejt magában, amiket hatékonyan kihasználva gazdaságos, de látványos eredményeket érhetsz el vállalatod, márkád számára.  

Tovább1/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!