Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Legújabb cikkeink

Naprakész, friss hírek az online marketing világából

Online marketing kezdőknek - 7 eszköz, amivel sok időt spórolhatsz

7 online marketing eszköz, amikkel rengeteg időt spórolhatsz

2019-02-19 Cikkek 4

A kezdő vállalkozások nagy része képtelen hosszútávon fenntartani magát. Pofonszerű nyitás, ugye? Sajnos, ez a csúf igazság – legyen szó akár egy telített, vagy éppen kihalt piacról, pénzügyi problémákról, vagy egy átfogó stratégia hiányáról, sok cég dől be rövid időn belül, és kénytelen feladni a küzdelmet.   A mai digitális világban az is végzetes hiba, ha egy cégvezető elhanyagolja a dolgok online oldalát. Manapság létfontosságú a megfelelő internetes jelenlét, és az online kommunikáció eszközeinek kihasználása, hogy márkád az emberek tudatába férkőzhessen, és lehetőség szerint ott is maradhasson. Ez az online marketing.   Habár a digitális marketing kapcsán gyakran a közösségi média, a...

Tovább

A linképítésről kezdőknek: 10 tudnivaló és tipp, amellyel elindulhatsz a linképítés útján!

10 kulcsfontosságú tipp a linképítésről, kezdőknek

2019-02-18 Cikkek 3

Hányszor esett már meg veled, hogy egy ismerős, vagy egy általad kedvelt márka/híresség ajánlása alapján vásároltál valamit? Volt már rá példa, hogy több barátod is ódákat zengett valamiről (egy új sörről, egy könyvről, egy filmről, stb.) amit mindenképpen ki kellett próbálnod? Minél többen szajkózzák ugyan azt valamiről, az annál népszerűbbé válik.

Tovább

Étterem marketing 2019

Az 5 legfontosabb marketingtrend éttermeknek 2019-re

2019-02-18 Cikkek 9

Nem könnyű manapság étteremtulajdonosnak lenni. Lehet akármilyen jó a szakácsod, akármilyen szép a belső dekoráció – ha éttermed egy rossz helyen van, akkor óriási kihívás lesz fenntartani. Ez az, amibe olyan sok étterem nem sokkal nyitás után beleroskad. A legjobb helyek drágák, a rossz helyeken pedig senki sem találja meg egységedet.

Tovább


Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!