Czifra Zsófia profil

Személyes adatlap


Profil

CZIFRA ZSÓFIA


Czifra Zsófia profilképe
Adatok:
Név: Czifra Zsófia
Bemutatkozás:

...

Czifra Zsófia legfrissebb cikkei

Twitter marketing a gyakorlatban, Twitter stratégia

Amit egy marketingesnek tudnia kell a Twitterről

A Twitter több szempontból is ideális marketingplatformnak számít. Nem elég, hogy több mint 300 millió aktív felhasználóval rendelkezik, ezen felhasználók jó részét a fiatalabb korosztályok teszik ki, akik a jelen és a jövő fogyasztóbázisát képviselik. A platform végtelenül egyszerűvé teszi a regisztrációt magánszemélyek és márkák számára is. Hogy mennyire hatékonyan alkalmazod majd a Twitter által kínált eszközöket márkád profiljának népszerűsítésére már egészen más kérdés. Ha nem csak csatlakozni szeretnél a versenyhez, de fel is szeretnél zárkózni a mezőnyhöz, és ki is tervezel tűnni abból, akkor egy hatékony Twitter stratégiára lesz szükséged.

Tovább
Twitter marketing - Twitter cégeknek lépésről lépésre

Twitter marketing kisokos - Kerülj a felhasználók szemei elé!

Sokan nem is gondolnák, de a Twitter egy hihetetlenül hatékony marketingcsatornaként is használható. Temérdek felhasználója miatt egyáltalán nem nehéz biztosítani, hogy üzeneteid sok kíváncsi szempár hírfolyamán megjelenjenek… vagy mégis?

Tovább
Online marketing tippek kezdőknek

Hasznos tippek kezdő és haladó digitális marketingeseknek

A legtöbb vásárlási folyamat, legyen szó termékekről vagy szolgáltatásokról, az interneten kezdődik. A statisztikák szerint 10-ből 8-an az internethez fordulnak, valahányszor egy helyi üzletet szeretnének felkeresni. Marketingesként célod az, hogy márkádra minél többen rátaláljanak, méghozzá – ha szeretnéd az emberek 80%-át elérni – lehetőleg az interneten. A digitális világ egy rendkívül változatos környezet, ahol számos különböző technikát és módszert bevethetsz annak érdekében, hogy láthatóbbá tedd márkádat a releváns keresők számára. Minden további szószaporítás nélkül, következzen néhány hasznos tipp, amelyek segítenek majd eligazodni a digitális marketing világában!

Tovább
Közösségi média marketing stratégia 2018

Mi kell egy stabil közösségi média marketing stratégiához 2018-ban?

A közösségi média rengeteget fejlődött az elmúlt években, és ez számos trendváltozást eredményezett a digitális hétköznapokban, és azon márkák stratégiájában is, amelyek a közösségi médián is képviseltetik magukat. Míg évekkel ezelőtt elég volt csupán jelen lenni a népszerűbb közösségi platformokon, addig ma már ennél jóval többre van szükség a boldoguláshoz, hiszen a közösségi elérhetőség is az alapvető elvárások egyikévé vált a márkákkal szemben. E nélkül szinte lehetetlen előrehaladni a mai online versenyben, és aki lemarad, annak nehéz dolga lesz visszaküzdenie magát a mezőnybe. A következőkben körvonalazni szeretnénk egy teljes közösségi média marketing stratégia vázlatot, amely alapján te magad is felállíthatod saját stratégiádat márkád számára.

Tovább
Linkmarketing technikák, amiket jobb elkerülni

Ezeket a linkmarketing technikákat érdemes elkerülni 2018-ban

Minden valamire való keresőoptimalizáló tudja, hogy a visszahivatkozások a legfontosabb keresőrangsorolási szempontok közé tartoznak, hiszen hitelességet, tekintélyt kölcsönöznek azoknak a webhelyeknek, amelyekre mutatnak. Ebből következik, hogy minden bizonnyal a jövőben sem csökken majd jelentőségük a keresőtalálati lista összeállításakor. Éppen ezért minden digitális marketinget folytató cég és vállalat számára elengedhetetlen, hogy stabil linképítési, vagyis linkmarketing stratégiával rendelkezzen, biztosítva ezzel előkelő pozícióját a keresőtalálati oldalakon.

Tovább
Online marketing tippek hoteleknek

Stabil szállodamarketing taktikák, amiket muszáj kipróbálnod

Egy szálloda, vagy üdülőhely marketingjét számos irányból meg lehet közelíteni, és habár minden intézmény egyedi, testreszabott stratégiát követel meg a sikerhez, érdemes azt egy bevált taktikákból és módszerekből álló vázra felépíteni. A következőkben néhány garantáltan hatékony marketingmódszert sorolunk fel, amelyek egyetlen szálloda vagy üdülő arzenáljából sem hiányozhatnak!

Tovább
Oszd meg!   

címkék: