Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokOnline marketing tippek hoteleknek

Stabil szállodamarketing taktikák, amiket muszáj kipróbálnod

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Egy szálloda, vagy üdülőhely marketingjét számos irányból meg lehet közelíteni, és habár minden intézmény egyedi, testreszabott stratégiát követel meg a sikerhez, érdemes azt egy bevált taktikákból és módszerekből álló vázra felépíteni. A következőkben néhány garantáltan hatékony marketingmódszert sorolunk fel, amelyek egyetlen szálloda vagy üdülő arzenáljából sem hiányozhatnak!

Tovább

Online marketing tippek utazási ügynököknek és irodáknak

Közösségi média marketing utazási ügynököknek és irodáknak

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A hagyományos utazási irodák napjai meg vannak számlálva. A digitális forradalomnak köszönhetően az úttervezési folyamat kényelmesebb és egyszerűbb, mint valaha. Az emberek nem igazán keresik fel személyesen az ügynökségek irodáit, hiszen 5 perc görgetés az Instagramon máris több inspirációt képes biztosítani, mint bármelyik reklámfüzet.

Tovább


Így kaparintsd meg az utazási ügynökségeken keresztül érkező vendégeket

Így alakítsd át utazási ügynökségeken keresztül érkező vendégeidet sajátjaiddá

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Az internetes szállásfoglalás megjelenésével számos utazási iroda kapott az alkalmon és költözött át digitális környezetbe, hogy az útjaikat online tervezgető ügyfeleket is megkaparinthassák maguknak. Ezek az online utazási ügynökségek fontos szerepet játszanak a turisztikai létesítmények marketingjében, azonban semmi sincs ingyen.

Tovább


Tartalomból tartalommarketing az online marketingben

Megéri-e a tájékoztató célú tartalmakkal foglalkozni a tartalommarketingben?

2018-06-21 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Biztosan hallottad már a mondást, miszerint „minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.” Hasonlóképpen gondolhatunk a tartalom és a marketing kapcsolatáról is: „Minden tartalommarketing tartalom, de nem minden tartalom tartalommarketing”. A tájékoztató jellegű tartalmak használata elsőre sokaknak unalmas, közönséges módszernek tűnhet, és azt a képet festheti az emberben, hogy a tartalommarketing nem is igazán hatékony taktika. Ez azonban óriási tévedés.  

Tovább


Tartalommarketing lépésről lépésre szállodáknak

Tartalommarketing, szállodád online marketing stratégiájának kulcsa

2018-06-21 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Mivel a turisztikai iparra meglehetősen heves verseny jellemző, elengedhetetlen, hogy a szállodák mindent megtegyenek azért, hogy továbbra is a mezőnyben maradhassanak. A digitális forradalomnak köszönhetően ehhez több eszközt használhatunk fel, mint valaha – a tartalommarketing ezen eszközök közé tartozik.  

Tovább

Keresőoptimalizálási alapok, keresőoptimalizálás lépései

Keresőoptimalizálási alapok 9+1 lépésben

2018-06-20 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Minden valamirevaló marketinges tudja, hogy a keresőoptimalizálás, azaz a SEO egy sikeres online marketingstratégia nélkülözhetetlen része. A tapasztaltabb versenyzőknek persze már rég óta megvan a bevált stratégiájuk, és pontosan tudják, hogy minden évben milyen változtatásokra lesz szükségük, hogy megtarthassák előkelő rangsorolásaikat (vagy akár feljebb kapaszkodhassanak a találatok között).  

TovábbLinképítés, linkmarketing trendek 2018

Hatékony linképítési technikák, amiket ma is megéri alkalmazni

2018-06-20 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A linképítés már hosszú évek óta az egyik legstabilabb SEO technikának számít. Általánosságban minél több visszahivatkozást sikerül szerezned webhelyed számára, annál jobb rangsorolásra számíthatsz a keresőmotoroktól. A Google számára a visszahivatkozások jelentik az egyik legfontosabb rangsorolási szempontot, hiszen ezek alapján állapítja meg, hogy mennyire hiteles, megbízható és tekintélyes egy webhely.  

Tovább

Közösségi média marketing trendek 2018

2018 legfontosabb közösségi média trendjei

2018-06-19 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Akár tetszik, akár nem, a közösségi média gyökeresen megváltoztatta mindennapjainkat. A rendszeres újításoknak köszönhetően egyre több eszköz és funkció segíti elő a kommunikációt az emberek között – de mit jelent ez azok számára, akik nem csupán hétköznapi közösségi  média felhasználók? Bármikor érkezhet egy-egy korszakalkotó, vagy egyszerűen csak népszerű újítás, ami teljesen elvonja a figyelmet az addig fontosnak tartott felületekről.   Bár hosszú távú stratégiát kialakítani éppen ezért nem könnyű feladat, ha lépést tudunk tartani a trendek alakulásával, máris nagyszerű eredményeket érhetünk el. Nézzük, hogy mik is 2018 legfontosabb közösségi média trendjei!  

Tovább


Online marketing tanácsok kezdőknek

7 értékesítési és marketing tipp friss vállalkozásoknak

2018-06-19 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A marketing az egyik legfontosabb tevékenység egy vállalkozás vagy cég mindennapjaiban. A megfelelően végzett marketing rengeteg vizet hajthat egy szervezet malmára, azonban megfelelő szakértelem és felkészültség hiányában csupán idő- és pénzkidobás az egész. A marketing és az értékesítés összetett tudományág, elsajátításuk pedig rengeteg kutatást és némi üzleti érzéket is igényel. Éppen ezért ha nem vagy született értékesítő, vagy nem a marketing alapjaira építed fel vállalkozásodat, akkor szükséged lesz néhány kezdő jó tanácsra, amik segítenek majd a helyes úton maradni.  

Tovább<< < 6/10 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!