Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokOnline marketing trendek 2018-ban

Online marketing trendek, amiket te sem hanyagolhatsz 2018-ban

2018-06-18 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Néhány helyi kisvállalkozástól eltekintve 2018-ban lényegében minden cégnek szüksége van valamilyen formájú digitális marketingre, ha szeretne releváns maradni az online közönség szemében. Az online marketingről tudni kell azonban, hogy az egyetlen, amiben biztos lehetsz az az, hogy folyamatosan változik. Minden évben trendek tucatjai üthetik fel a fejüket, háttérbe szorítva ezzel az addigi leghatékonyabbnak számító stratégiákat. 2018 fele már eltelt, így elég tiszta képet kaptunk arról, hogy mi az, ami bevált módszer idén, és mi az, amit már ideje visszapakolni a polcra a többi „lejárt lemez” közé. A következőkben 2018 leghatékonyabb online marketing technikáiról lesz szó!    

Tovább

Google Data Studio alkalmazása

Google Data Studio, avagy a marketingesek legújabb kedvence

2018-06-15 Cikkek Czifra Zsófia

Mérhetőség nélkül nincs online marketing. Ahhoz, hogy értékelhesd eszközeid eredményességét, felállíthasd egy-egy időszakra vonatkozó stratégiádat, vagy éppen tudd, hogy milyen platformon érdemes elkölteni marketing költséged nagyobb részét, pontosan ismerned kell a számokat. A Google ingyenes eszközének köszönhetően a jelentéseidet végre könnyen érthetővé és emészthetővé varázsolhatod nem csak számodra, de ügyfeleid számára is!

Tovább


Google Search Console használata kezdőknek - alapvető beállítások és elemzések, amelyekkel növelheted weboldalad teljesítményét

Google Search Console alapok - így használd a Google ingyenes eszközét...

2018-05-17 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

A Google eszköze, a Webmaster Tools ma már Search Console néven ismert – a névváltozáson túl azonban számos lehetőséggel is bővült az eszköz 2018-ra. Ezeket az új elemzési lehetőségeket, adatokat Neked is ismerned kell, ha szeretnéd, hogy weboldalad a legjobb teljesítményt nyújtsa a keresőoptimalizálásban!   Alábbi cikkünkbe összefoglaljuk a legújabb trükköket a Search Console-ban, amelyek segítségével ellenőrizheted a legfontosabb adatokat, olyan adatokat amelyekről esetleg már elfeledkeztél és amelyek lehetővé teszik hogy folyamatosan monitorozd weboldalad azon tulajdonságait, amelyek befolyásolhatják a keresési listán való megjelenésed, eredményed.

Tovább


5  hatékony SEO tipp 2018-ra

Célozd meg a Google találati lista első helyeit - Forgalommágnes SEO tippek...

2018-05-15 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Lehetsz a világ legtehetségesebb tartalomírója, ha tartalmaid nem kerülnek a felhasználók szeme elé, akkor lényegében feleslegesen töröd magad a világklasszis cikkek írogatásával. Itt lép színre a keresőoptimalizálás, ami nem csupán a tartalmak láthatóságát segít javítani a kereső felhasználók számára, hanem ezzel lehetővé teszi azt is, hogy ezek a tartalmak azt a forgalmat (és profitot) generálják, amire hivatottak is. A SEO ugyanakkor egy állandóan változó terület, vagyis az elmúlt évek optimalizációs technikái ma már nem feltétlenül hatékonyak. Sőt, némelyik többet árt, mint használ!  

Tovább


AdWords hirdetési tippek

Tippek a hatékony AdWords hirdetéshez, amiket neked is ismerned kell

2018-05-15 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Mára már talán evidensnek tűnik, hogy az online élmények nagy része egy egyszerű kereséssel indul. Ez a keresés azonban legfeljebb csak a felhasználó számára egyszerű – a láthatóságért versengő online marketingesek valójában ádáz küzdelmet vívnak a színfalak mögött a felbecsülhetetlen értékű kattintásokért. Ha szeretnéd márkádat láthatóbbá tenni a kereső felhasználók számára, akkor érdemes elgondolkodni a fizetett, vagyis PPC (pay-per-click) hirdetéseken is. Erre a legjobb lehetőségeket a Google AdWords biztosítja, ami amennyire hatékony, annyira összetett is, főleg a kezdő hirdetők számára. A sikeres online kampányolás érdekében összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek kifejezetten AdWords felhasználóknak szólnak. Lássuk is őket!  

Tovább

Facebook hirdetés szövegek írása hatékonyan

Hatékony Facebook hirdetések? Mutatjuk, hogy érdemes megírni őket!

2018-05-09 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

A Facebookon az elmúlt hónapokban egyre nehezebb érvényesülniük az oldalaknak: az organikus elérések száma csökken, és minden jel arra utal, hogy a világ legnagyobb közösségi hálója igyekszik a fizetett hirdetések irányába terelni azokat a cégeket és vállalkozókat, akik szeretnék tartalmaikat minél nagyobb közönség elé eljuttatni.   Hirdetéseket készíteni lényegében bárki tud a Facebookon, ugyanis a platform felülete nagyon egyszerűvé teszi a folyamatot. Azonban nem mindegy, hogy egy hirdetés jól konvertál-e, vagy csak idő és pénzkidobás az elkészítése és futtatása. Természetesen a hatékonyság több tényezős dolog, de nagyban közrejátszik, hogy hogy írod meg hirdetésed szövegét! Most ehhez nyújtok Neked gyakorlati...

TovábbMitől lesz hatékony egy landing page?

Mitől lesz hatékony egy landing oldal?

2018-05-02 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

A digitális marketing világában soha nem látott verseny folyik az ügyfelek figyelméért. Azonban a figyelemfelkeltés még csupán fél siker, hiszen valahogy meg is kell győzni arról az embereket, hogy a te termékeidet válasszák a versenytársak kínálata helyett.   Itt lépnek színre a landing oldalak, amelyek sok cég számára az online marketing nélkülözhetetlen eszközeivé váltak. A landing oldalak lényegében lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy jobban megismerkedhessenek egy termékkel (vagy szolgáltatással), mielőtt meghoznák döntésüket. Ez a meggyőzés általában a termék előnyeinek és értékeinek kiemelésével történik, amelyet a landig oldalon kommunikálunk. Persze egy landing oldalnak rengeteg olyan része van, ami...

Tovább

Éttermi marketing tippek

Éttermi marketing tippek - amik nélkül el se indítsd online marketinged!

2018-05-02 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

Ahogy egyre több étterem nyílik egy településen vagy városrészben, úgy a különböző létesítményeknek egyre keményebben kell dolgozniuk azért, hogy megnyerjék vendégeiket. Ha a te éttermeden is érződik ez a hajtás, akkor íme néhány tipp, amivel egyszerűbbé teheted marketingtörekvéseidet!

Tovább


Online marketing tippek kezdő vállalkozások számára

Online marketing tippek kis cégeknek, a zökkenőmentes elindulásért

2018-04-27 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Sosem volt könnyű dolga a kisméretű cégeknek és vállalkozásonak, pláne, ha az indulást vizsgáljuk. A nagyobb szervezetek és üzleti óriások két kézzel ragadják magukhoz az ügyfeleket, hiszen látszólag végtelen mennyiségű pénzt képesek a marketingbe forgatni. Az elmúlt élvtizedben az online marketingnek köszönhetően talán kissé kiegyenlítettebb a helyzet, hiszen számos olyan csatorna került a vállalkozók kezébe, amiken keresztül a potenciális ügyfelek ezreit érhetik el – jóval többet, mint eddig bármikor.  

Tovább<< < 5/8 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!