Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokMitől lesz hatékony egy landing page?

Mitől lesz hatékony egy landing oldal?

2018-05-02 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

A digitális marketing világában soha nem látott verseny folyik az ügyfelek figyelméért. Azonban a figyelemfelkeltés még csupán fél siker, hiszen valahogy meg is kell győzni arról az embereket, hogy a te termékeidet válasszák a versenytársak kínálata helyett.   Itt lépnek színre a landing oldalak, amelyek sok cég számára az online marketing nélkülözhetetlen eszközeivé váltak. A landing oldalak lényegében lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy jobban megismerkedhessenek egy termékkel (vagy szolgáltatással), mielőtt meghoznák döntésüket. Ez a meggyőzés általában a termék előnyeinek és értékeinek kiemelésével történik, amelyet a landig oldalon kommunikálunk. Persze egy landing oldalnak rengeteg olyan része van, ami...

Tovább

Éttermi marketing tippek

Éttermi marketing tippek - amik nélkül el se indítsd online marketinged!

2018-05-02 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

Ahogy egyre több étterem nyílik egy településen vagy városrészben, úgy a különböző létesítményeknek egyre keményebben kell dolgozniuk azért, hogy megnyerjék vendégeiket. Ha a te éttermeden is érződik ez a hajtás, akkor íme néhány tipp, amivel egyszerűbbé teheted marketingtörekvéseidet!

Tovább


Online marketing tippek kezdő vállalkozások számára

Online marketing tippek kis cégeknek, a zökkenőmentes elindulásért

2018-04-27 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Sosem volt könnyű dolga a kisméretű cégeknek és vállalkozásonak, pláne, ha az indulást vizsgáljuk. A nagyobb szervezetek és üzleti óriások két kézzel ragadják magukhoz az ügyfeleket, hiszen látszólag végtelen mennyiségű pénzt képesek a marketingbe forgatni. Az elmúlt élvtizedben az online marketingnek köszönhetően talán kissé kiegyenlítettebb a helyzet, hiszen számos olyan csatorna került a vállalkozók kezébe, amiken keresztül a potenciális ügyfelek ezreit érhetik el – jóval többet, mint eddig bármikor.  

Tovább


Keresőoptimalizált honlap hotelek és szállodák részére

Ennyit lendít a szállodád online marketingjén egy keresőoptimalizált honlap

2018-04-27 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Ma már senkinek sem kell bemutatni az online marketing jelentőségét és komplexitását. Ugye Neked sem? A Google találati listájának előkelő helyeiért folyó verseny egyre nagyobb, hiszen jól tudjuk, mennyit számít egy vállalkozás esetében, hogy a potenciális vevők könnyedén rátaláljanak. Mindez egy keresőoptimalizált honlap nélkül soha sem valósulhat meg maradéktalanul.

Tovább


Turizmus marketing trendek 2018 - A legfontosabb trendek a szállodamarketing területén

Szállodamarketing trendek 2018-ban, amiket nem hagyhatsz ki a stratégiádból

2018-04-27 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A vendéglátás- és szállodamarketing világa is szürreális tempóban fejlődik, az érvényesüléshez pedig kőkeményen lépést is kell tartanunk azokkal. Ahhoz, hogy a konkurenciát lekörözve elérhessük a felhasználókat, és belőlük vendégeket konvertálhassunk, ismernünk és alkalmaznunk kell a legújabb trendeket.

Tovább

Google algoritmusváltozás 2018 május

Változott az alapalgoritmus a Google-nél: íme a legfontosabb tudnivalók!

2018-04-19 Cikkek Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó

A Google szakemberei napjainkban nem szeretik megosztani az algoritmusváltozások részleteit. Elmondásaik alapján a rangsorolás módja napról napra, akár több frissítésen esik át – ám 2018 március elején egy olyan, az alapalgoritmust érintő frissítés készül el a keresőóriás háza táján, amelyet hivatalos közleményben is lehozott a cég.   Természetesen azonban azt, hogy pontosan mit is takar ez az algoritmus frissítés, nem árulták el. A szakmán belül folynak a találgatások és kísérletek: mi pedig összefoglaljuk számodra amit eddig tudunk, hogy felvehesd a versenyt a változásokkal – és esetleg a Téged megelőző konkurensekkel is!

TovábbVideomarketing

Mitől lesz sikeres a videómarketing - 5 tippünk van rá!

2017-10-10 Cikkek

Bár sosem szabad, hogy videómarketing kampányod célja a vírusszerű terjedés legyen, az ilyen videókat jelző „viral” kifejezés igencsak népszerűvé vált az elmúlt év során, mit több felrobbant. Sokszor olvashattuk már, hogy a videómarketing hamarosan a fogyasztói forgalom 69%-át teszi majd ki, vagy, hogy a mobilos videóhirdetések ötször olyan gyorsan terjednek, mint az asztali számítógépeken, és hogy a videót tartalmazó landing oldalak 800%-os konverziós növekedést képesek elérni.  

Tovább

Videomarketing

Videómarketingben a jövő, avagy a tartalommarketing átalakulása

2017-10-09 Cikkek

A felhasználói szokások jelentősen megváltoztak az elmúlt évtizedben.. Egyre többen hagyják otthon laptopjaikat (asztali számítógépeikről nem is beszélve), hiszen ott lapul zsebükben okostelefonjuk (vagy táblagépük), ami bárhol lehetővé teszi a tartalmak elérését. A digitális technológia ráadásul olcsóbb manapság, mint valaha, így valóban semmi sem korlátozhatja azt, hogy az emberek bármikor, bárhol és bárhogyan felvegyék a kapcsolatot az online tartalmakkal.

Tovább


8 tipp az egészségügyi weboldal keresőoptimalizálásához

8 tipp az egészségügyi weboldal keresőoptimalizálásához

2017-09-25 Cikkek Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Egészségügyben érdekelt céged van (Magánkórház, gyógyszeripari brand, magánorvosi rendelő) és szeretnél a Google találati listáján az elsők között lenni? Mutatjuk, milyen a tökéletes egészségügyi SEO és online marketing. Amikor a legtöbben meghallják a SEO, azaz a keresőoptimalizálás kifejezést, akkor általában automatikusan a kulcsszavakra és a linképéítésre asszociálnak. Habár ez egyáltalán nem helytelen, a modern SEO valójában sokkal többről szól.   

Tovább<< < 11/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!