notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokAz első sorban vizuális tartalmakra épülő Pinterest már évek óta nagyon népszerű az egyszerű felhasználók között, a marketingesek azonban még csak most kezdik el igazán felfedezni.

5 Pinterest tipp a sikeres ügyfélszerzéshez éttermeknek

2019-01-02 Cikkek 3

A Pinterest egy alulértékelt platform. Alulértékelt, mert sokan nem veszik a fáradtságot, hogy megismerjék, pedig hamar rájönnének, hogy valójában egy igazi vizuális marketingparadicsom, ami kifejezetten olyan cégeknek, márkáknak, és üzleteknek kedvez, amiknek van mit megmutatniuk képekben.

Tovább

Pinterest marketing lépésről lépésre

A Pinterest útmutató, amivel meghódíthatod 2019-et

2018-12-27 Cikkek 4

A Pinterest már évek óta sok marketinges arzenálját erősíti. A platformot egyesek közösségi hálózatként emlegetik, míg mások keresőmotorként tekintenek rá, de nem érdemes fennakadni az ilyen részleteken. Amit viszont nagyon is érdemes figyelembe venni, az az, hogy havi szinten több mint kétmilliárd keresést végeznek a Pinteresten – amikben a te kínálatod is feltűnhetne. Arról nem is beszélve, hogy az internet összes átirányított forgalmának 5%-áért felelps.   Persze a forgalom nem minden, és a platform sem csak erről szól. A Pinterest egy hatalmas webáruházhoz is hasonlítható, hiszen vásárolgatni is lehet rajta, és általánosságban többet is költenek itt a felhasználók, mint a Facebookon, vagy a Twitteren. Szóval...

Tovább


Pinterest marketing tippek és trükkök üzleti felhasználóknak

Pinterest tippek és trükkök üzleti felhasználóknak

2018-12-19 Cikkek 3

Nem sokkal megjelenése után a Pinterest sokak érdeklődését felkeltette a közösségi platformok között újszerűnek számító, mégis mindenki számára ismerős táblákra tűzdelős koncepciójával.A platformot bizonyára nem kell bemutatni, de lényegében pontosan erről szól – a felhasználók táblákat hozhatnak létre, amikre feltűzhetik („pinelhetik”) kedvenc tartalmaikat, hogy egy helyen összegyűjthessék, és megoszthassák azokat. Ez felhasználói oldalról jól hangzik, de marketing szemszögből nem sok fantázia van benne – vagy mégis? A Pinterest valójában egy rendkívül népszerű és aktív marketing/vásárlási platform, még ha elsőre nem is tűnik annak.

Tovább


Keresőoptimalizálás, SEO - Így kerülj a Google első találati oldalára

Az első pozíció ára a Google-ban

2018-12-19 Cikkek 4

Magasabb helyezést elérni a Google keresőjében… Már rég óta az online marketingesek legfőbb vágya. Az első hely megszerzése azonban sokkal nehezebb – és sokkal összetettebb feladat -, mint azt a legtöbben gondolnák, és még a legkitartóbb igyekezet mellett sem feltétlenül garantált. 

Tovább


Facebook marketing - 15+1 tipp az üzleti fiók hatékony működtetéséhez

Bevált Facebook marketing tippek, amiket bárki bevethet céges oldalán

2018-12-17 Cikkek 4

A Facebookot, vagyis a közösségi hálók királyát senkinek nem kell bemutatni. A platformot 2017-ben havonta 2 milliárd aktív felhasználó látogatta meg – egyszerűen nem lehet vele versenyezni. Egy online marketinges azt gondolná, hogy a Facebook kész aranybánya, ha a hirdetésekről van szó. Ez így is van, csak egy a probléma – a Facebook csak a Facebooknak aranybánya. Sajnos az elképesztő verseny és az egyre csökkenő organikus (és fizetett) elérési arányok miatt ma már nagyon nehéz érvényesülni a Facebookon, de néhány egyszerű, és praktikus „trükkel” tehetsz azért, hogy üzleti oldalad túlélje a változtatásokat.  

Tovább

Social media alkalmazások, amiket te is imádni fogsz

Közösségi média marketing alkalmazások, amiket mindenkinek érdemes kipróbálnia

2018-12-13 Cikkek 4

Az internet és az okostelefonok elterjedése lehetőséget adott számunkra arra, hogy bárhol, bármikor foglakozhassunk online feladatainkkal. Ide tartoznak természetesen azok a közösségi média marketing feladatok is, amelyek minden valamirevaló cég digitális marketing stratégiájának részét képezik. Fontos azonban, hogy mindehhez a megfelelő eszközök álljanak rendelkezésedre, amelyekkel hatékonyan, kényelmesen, akadálymentesen végezheted munkádat.   Ezek az eszközök különféle közösségi médiás alkalmazások formájában jelennek meg.  Ideje tehát megismerkedni néhány olyan közösségi médiás eszközzel/alkalmazással, amikért online marketingesként te is rajongani fogsz!  

TovábbMarketing a YouTube-on - YouTube csatorna felfuttatása

Így teheted népszerűbbé YouTube csatornádat

2018-12-11 Cikkek 4

A videómarketing szép lassan vezető módszerré vált az online hirdetők köreiben. Ez többek között annak köszönhető, hogy az emberek az okostelefonok elterjedésével bárhová magukkal vihették eszközeiket, ráadásul a videók rögzítése is olcsóbbá, egyszerűbbé vált. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy minden nagyobb közösségi platform egyre több funkcióval támogatja és ösztönzi a videós tartalmak feltöltését, egyértelművé válik, hogy a videó már nem a jövő, hanem a jelen „zenéje”.   Azonban a mai napig nincs még egy platform, ami olyan erősen befolyásolta az online videó világát, mint a YouTube. A Google tulajdonát képező közösségi videómegosztó hálózat népszerűsége továbbra is töretlen, és ha valaki...

YouTube marketing

A kulcsszóegyezési típusok és szerepük a Google Ads frissítése után

A kulcsszóegyezési típusok szerepe a Google Ads frissítése után

2018-12-10 Cikkek 3

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a Google új frissítést jelentett be, ami a pontos kulcsszóegyezést érinti a Google Ads szolgáltatáson belül. A frissítés célja kibővíteni a pontos egyezésű kulcsszavak egyezési tulajdonságait.

Tovább


B2B online marketing kampány tippek

Mi kell egy erős digitális B2B marketing kampányhoz 2019-ben? Mutatjuk!

2018-12-07 Cikkek 4

2019 rohamléptekkel közeledik, a legtöbb marketinges számára már el is kezdődött, még akkor is, ha céged történetesen B2B tevékenységeket folytat. A B2B marketing kapcsán a legtöbbeknek automatikusan különféle outbound technikák jutnak eszébe, vagyis azok a módszerek, amelyek során közvetlen üzeneteket küldünk kiszemelt ügyfeleinknek.   Habár ezeknek a módszereknek továbbra is helyük van a B2B marketing stratégiában, mivel a digitális marketing világa folyamatosan változik, ha sikereket szeretnél elérni, ideje néhány változást is eszközölnöd. Szóval mi kell egy erős digitális B2B marketingkampányhoz 2019-ben? Mutatjuk!  

B2B kampány<< < 11/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!