Lukács Kornélia

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Lukács Kornélia

A senior account manager-ek legfőbb támogatója, tapasztalt marketing asszisztens. Igazi Jolly Joker, aki az ügyfelekkel kapcsolatban fellépő, nem stratégiai jellegű feladatok közül bármit, bármikor tökéletesen elvégez – gyakran hamarabb, mint ahogy kimondanánk a kérést.


Nelli 2016-ban érkezett cégünkhöz újságírói, marketing asszisztensi munkakörbe. Gyors tanulási képességének, töretlen lelkesedésének és kitartásának, valamint precizitásának köszönhetően hamar kulcsfontosságú munkatárs vált belőle, aki mind a vezetőséget, mind a tanácsadókat is a mai napig támogatja munkájával.  


Munkája során nem csak a számára kiszabott operatív jellegű feladatokat látja el, de kreativitásának, fiatalos látásmódjának köszönhetően gyakran segíti a tanácsadók munkáját akár kreatív ötleteivel is, első sorban – de nem kizárólagosan – a közösségi média, és főleg az Instagram keretein belül. Köszönhetően kitartó munkájának és odafigyelésének valamint tehetségének és az újságírói korszakában szerzett készségeinek asszisztensi feladatai mellett content management-ben is számíthatunk rá.


Bár saját bevallása szerint az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az account nem az ő világa, mégis szükség esetén ezen a területen is megállta a helyét – számunkra azonban sokkal fontosabb, hogy egy olyan munkatársat tudhatunk magunk mellett személyében, akire bármikor számíthatunk, és aki szakmai tudásának legjavát adja bele minden projektbe, legyen szó Facebook oldal vezetésről vagy éppen a tartalomgyártásról.  

Legújabb cikkeink

Naprakész, friss hírek az online marketing világából

Turisztikai pályázat

10+1 tipp az eredményes turisztikai pályázatokhoz

2019-03-13 Cikkek 21

2017-ben indult útjára a Kisfaludy Program Magyarország legnagyobb turisztikai fejlesztési programja, melynek keretében 300 milliárd forint értékben valósulhat meg szálláshelyfejlesztési beruházás a vidéki Magyarországon. Ha nem részesültél az első lépcsőben kiosztásra került 80 milliárd forintból, de fejlesztenéd a szálláshelyed, vagy épp most vágnál bele egy új kialakításába akkor a legjobb helyen vagy. Ez a 10+1 gyakorlati tanács segíteni fog abban hogyan növelheted meg a pályázatod pontszámát, ezzel pedig a nyerés esélyét.

Tovább

A legjobb SEO bővítmények és eszközök WordPress felhasználóknak

A legjobb SEO bővítmények és eszközök WordPress felhasználóknak

2019-03-09 Cikkek 1

Sokan hiszik azt, hogy ha WordPress webhelyet csinálnak maguknak, akkor semmivel nem kell igazán foglalkozniuk – a platform mindent elintéz magától. Nos, ez messze van a valóságtól, hiszen vannak olyan dolgok, amiket nem lehet egy automatizált rendszerre bízni – ilyen a keresőoptimalizálás is.

Tovább

Turizmus SEO

9 SEO tipp turisztikai webhelyeknek, amiket érdemes észben tartani 2019-ben

2019-03-08 Cikkek 9

A digitális forradalomnak köszönhetően életünk szinte minden területén megjelent már a technológia. Turisztikai dolgozóként (vagy marketingesként) bizonyára tisztában vagy azzal, hogy az emberek többsége ma már digitális úton jár utána a dolgoknak többek között annak is, hogy hol érdemes eltölteniük értékes szabadidejüket párjukkal, családjukkal, vagy barátaikkal. Az online keresés esszenciális összetevői a keresőmotorok – mint például a Google – amiket egyre többen használnak a lehetséges úti célok felfedezésére.

Tovább


Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!