Lukács Kornélia

Lukács Kornélia

A senior account manager-ek legfőbb támogatója, tapasztalt marketing asszisztens. Igazi Jolly Joker, aki az ügyfelekkel kapcsolatban fellépő, nem stratégiai jellegű feladatok közül bármit, bármikor tökéletesen elvégez – gyakran hamarabb, mint ahogy kimondanánk a kérést.


Nelli 2016-ban érkezett cégünkhöz újságírói, marketing asszisztensi munkakörbe. Gyors tanulási képességének, töretlen lelkesedésének és kitartásának, valamint precizitásának köszönhetően hamar kulcsfontosságú munkatárs vált belőle, aki mind a vezetőséget, mind a tanácsadókat is a mai napig támogatja munkájával.  


Munkája során nem csak a számára kiszabott operatív jellegű feladatokat látja el, de kreativitásának, fiatalos látásmódjának köszönhetően gyakran segíti a tanácsadók munkáját akár kreatív ötleteivel is, első sorban – de nem kizárólagosan – a közösségi média, és főleg az Instagram keretein belül. Köszönhetően kitartó munkájának és odafigyelésének valamint tehetségének és az újságírói korszakában szerzett készségeinek asszisztensi feladatai mellett content management-ben is számíthatunk rá.


Bár saját bevallása szerint az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az account nem az ő világa, mégis szükség esetén ezen a területen is megállta a helyét – számunkra azonban sokkal fontosabb, hogy egy olyan munkatársat tudhatunk magunk mellett személyében, akire bármikor számíthatunk, és aki szakmai tudásának legjavát adja bele minden projektbe, legyen szó Facebook oldal vezetésről vagy éppen a tartalomgyártásról.  

Legújabb cikkeink

Naprakész, friss hírek az online marketing világából

webdesign trendek 2019-ben

A legérdekesebb webdesign trendek 2019-ben

2019-01-21 Cikkek 1

2019 immáron teljes gőzzel zakatol, és egy új év kezdete látványosabbnál látványosabb designtrendeket is ígér. Biztosan te magad is tudnál mondani néhány olyan vizuális jellemzőt, amit látszólag minden második webhely bevetett már. Persze sokuk azért terjedt el – és vált ilyen emlékezetessé – mert pozitív hatásuk volt a felhasználói élményre, vagy egyszerűen csak szebbé tették azt a webhelyet, amin alkalmazták őket.   Ugyan ez az emlékezetesség igaz azokra a webhelyekre is, amik pocsék felhasználói élményt nyújtottak, de most nem ezekről szeretnénk beszélni.  Manapság nem „menő” dolog egyedi, kiváló felhasználói élményt biztosítani a látogatóknak, hanem elvárás. A 2019-es év trendjei...

Tovább

Szállodamarketing tippek 2019 - Turizmusmarketing online

10 vendégmágnes online marketing tipp hoteleknek

2019-01-18 Cikkek 4

Egy szálloda számára manapság a legnagyobb kihívást az elképesztő verseny jelenti. Az utazást tervezőknek soha nem volt annyi szállásopciójuk, mint amennyi most, hiszen az internetnek köszönhetően már nem csak a nagyobb játékosok képviseltethetik magukat, hanem a kisebb egységek is. Ha mindez nem lenne elég, az Airbnb-nek, és hasonló jellegű webhelyeknek köszönhetően a verseny már túlmutat a szállodaiparon is.   Nem csoda tehát, hogy olyan sok hotel és üdülőhely dől be manapság – a marketingesek egyszerűen nem tudnak lépést tartani a versennyel. Ha te is ilyen problémákkal állsz szemben, akkor vess egy pillantást a következő tippekre!  

Tovább

B2B tartalommarketing tippek 2019-re

A legfontosabb B2B tartalommarketing-trendek 2019-re

2019-01-11 Cikkek 4

Ha egy valami fix a digitális marketing világában, az – ironikus módon – a változás. Azok a technikák és trükkök, amiket egy évvel ezelőtt mindenki használt mára már elavultakká válhattak (persze vannak örök kivételek). Nincs ez másképpen a tartalommarketingben sem, ahol minden évben megvan az esély rá, hogy egy új csodatrend jelenik meg, feje tetejére állítva ezzel a tartalomkészítők (és –fogyasztók) világát. Ha szeretnél felkészülni azokra az irányzatokra, amelyek várhatóan a legfontosabbak lesznek idén, akkor vess egy pillantást 2019 legfontosabb B2B tartalommarketing-trendjeire!   A statisztikák a Content Marketing Institute (CMI) 2019-es B2B Content Marketing Benchmarks, Budgets and Trends Reportjából származnak   

Tovább


Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!