Czifra Zsófia profil

Személyes adatlap


Profil

CZIFRA ZSÓFIA


Czifra Zsófia profilképe
Adatok:
Név: Czifra Zsófia
Bemutatkozás:

...

Czifra Zsófia legfrissebb cikkei

YouTube marketing elemei

Egy YouTube csatorna felfuttatása, avagy hogyan szerezz több feliratkozót -...

Korábban egy igen részletes bejegyzésben adtunk tippeket a YouTube csatornád felfuttatásához, követőid számának növeléséhez. Előző írásunkat, első 10 tippünket IDE kattintva megtalálod. Most segítünk bebiztosítani magad a videómegosztó felület folyamatosan változó világában.

Tovább
YouTube csatorna marketingje

Egy YouTube csatorna felfuttatása, avagy hogyan szerezz több feliratkozót

Mivel a videó az internet legkedveltebb tartalomtípusa, nem meglepő, hogy egyre többen próbálnak szerencsét a YouTube-on, hogy véleményeiket, tartalmaikat és szellemi vagy fizikai termékeiket bemutathassák a nagyérdeműnek. Akik azonban komolyan gondolják a YouTube-ozást, azok nem szerencsét próbálni regisztrálnak a platformra – eredményeket akarnak: nézettséget, feliratkozókat, és egy aktív közösséget, ami csatornájuk köré épül fel. Ha szeretnéd felfuttatni YouTube csatornádat, láthatóbbá szeretnéd tenni videóidat, és egy nagyobb közönségre/közösségre vágysz, akkor a következő tippek neked szólnak.

Tovább
Keresőoptimalizálás stratégia, SEO tanácsadás

Keresőoptimalizálási útmutató lépésről lépésre

Minden digitális marketinges tudja, hogy keresőoptimalizálás (SEO) nélkül nem lehet labdába rúgni az online mezőnyben, bármilyen szűk rést is célzol meg tartalmaiddal. Annak ellenére, hogy az alábbi tippek első sorban tapasztaltabb SEO szakembereknek szólnak, még akkor is érdemes végigolvasni  őket, ha csak most ismerkedsz a keresőoptimalizálás világával.

Tovább
SEO, keresőoptimalizálás, online marketing

Profi SEO tanácsok, amit minden kisvállalkozás és nemzetközi cég megfogadhatna

A legkisebb helyi vállalkozók és a nemzetközi óriáscégek számos dologban különböznek egymástól, de van valami, ami mindkét kategóriára egyaránt vonatkozik: gyakoriak köztük azok, amelyek keresőoptimalizálása hiányos, vagy szinte nem is létezik.

Tovább
Linkmarketing technikák

Hatékony linkmarketing technikák, amikkel értékes visszahivatkozásokat...

A visszahivatkozások megszerzése minden valamirevaló online marketinges egyik legfőbb célja. A visszahivatkozások, vagyis más webhelyeken elhelyezett, saját webhelyedre mutató linkek már régóta a legfontosabb rangsorolási szempontok közé tartoznak, hiszen egyértelmű jelek a keresőmotorok számára, hogy webhelyed értékes tartalommal rendelkezik.

Tovább
Tartalommarketing elemei

Tartalommarketing trükkök, amikkel megragadhatod közönséged figyelmét

Ismered a mondást, miszerint a hagyományos marketing az emberekről, a tartalommarketing az embereknek szól? Nem csoda tehát, hogy a hagyományos reklámok hanyatlóban vannak. Az elképesztő médiazaj hatására az emberek többségében kialakult egyfajta immunitás a hirdetések ellen, így a modern marketingesnek egy újszerű módszerre volt szüksége, hogy megkerülje a tradicionális marketingüzeneteket, de képes legyen értékesíteni kínálatát. Ha 2018-ban marketinggel foglalkozol, akkor neked is ezt kell tenned.

Tovább

címkék: